Navštíveno 6141x

čau pane dnes jsem měl možnost vidět tvojí instalaci tzv. ochcávače jednotky proti blikání xenonu na octávce 2, určitě víš o čem mluvím, zevnitř tvé krabičky došlo k vytečení nějaké černé hmoty nebo co to bylo vlivem velké teploty(PŘEHŘÁTÍ), myslím že by měli všichni vědět co vlastně používáš za materiály, budu rád když mi řekneš asi i všem ostatním co to maj, že nemůže začít od toho hořet auto nebo je lepší si připlatit za hasičák a pojistku??? Docela nechápu tvé chování kdy řešíš reklamaci tak že ji neřešíš, jsem pěkně nakrknutej proto to píšu sem, špatná reklama také reklama že!!Hodně jsem přemýšlel nad tím zda to řešit tady ale už je toho trochu moc.
[ Link ] podejte si ruku ze cervinem
takze napiseme celou pravdu ne? kdyz uz zase nekoho budeme ocernovat.
rok na zpet aby fungovaly xenony reseni - xenon + kondik jak pise i cervin je to cesky vyrobek
a nebo nakodovani kdyz vagem - psalo to chybu praskla zarovka a nebo vasil jine reseni tehdy nebylo
to ze kondik vytekl ven asi to nezvlad ja za to nemohu ale pan i ty ste si vybraly ze nechcete mit na palubce prasklou zarovku tzn jine reseni v tu danou chvili neexistovalo
pan mi vcera vola rekl,jsem mu, at se krabicky vyndaji a ze muzes prez zname nechat nakodovat aby kvuli tomu nejezdil do prahy, ze za to neco budes asi chtit bylo jasne. ty mlada boleslav to ze nechces je vec druha a ja to chapu nemam problem
a pak vola rekl, ze z toho nic nemas a at to vyresim ja, ok rekl jsem panovi at dorazi dneska a nikde nikdo nedorazil, nakodoval bych mu to uz to jde asi bez hlasky chybna zarovka a tim to hasne.
a pokud nechces mit ten samej problem asi si to vyndej a nech nakodovat.
a ja toho uz mam taky dost takovehle ubozascke resi
kolega byl na krame kdyz mi pan volal o tom ze neresim reklamace je jen tvuj halus bohuzel tecka
Normalne to nemam ve zvyku, ale co se tyce reklamaci, tak s Xenonmanem nemam jediny problem, nejakou sobu s nim spolupracuju a cokoli, kdykoli, okamzite poslan novy kousek a vse vyreseno, takze to jen z me stranky...
až začneš dělat porádnou práci tak si dávej reklamu kam chceš ale lidi to brzo pochopěj že kvalitní práce a služba zákazníkům vypadá jinak. Nyní jsme spolu skončili rozhovor i tak si mě nepřesvědčil o svém způsobu chování a jednání, zde na foru je víc lidí co si to myslí ale asi ti to nikdo nebude schopen říct narovinu, jednoduše řečeno když se o zákazníka někde postarají tak jak mají, tak se vrátí a opět si něco koupí ale u tebe už jsem byl třikrát a nikdy víc, tím je pro mě vyřešeno.
problem mam jeden a to ze lidem nelezu do prdele a kdyz se chova orogantne jako ty ku me tak ja budu aj k tobe to je ten zakladni problem. Nebyl si se mnou spokojen je mi lito. ale budu jedine rad kdyz me sluzby nadale nebudes vyuzivat a raci se obrat na nekoho jineho diky
jinak logicky pokud něco v práci podělám nebo kdokoliv jiný musí si řešit své průšvihy sám a neházet práci na jiné jelikož asi s tím nemají nic společného. A to je vše co jsem chtěl.
do zadku lezeš jen určitým lidem viď, první ses arogantně choval ty a to pekelným způsobem po celou dobu co tě znám a na to bohužel nemáš!dej si věcii do pořádku pak nabízej svoji práci, když něco nefunguje a tys na to dal záruku musíš to řešit a ne posílat k někomu kdo s tím nemá co dočinění. Služby? Jaké služby to se ani tak nedá nazvat, první světla cos mi dělal do nich teklo, řekls napatlej to zezadu silikonem to se tak dělá, druhá světla opět teklo,nesvítilo jak mělo po 5 hodinách na parkovišti před panelákem,opět silikonu půl tuby, třetí světla fungujou po 2 úpravách ale ulomený držák slepený lepidlem na modýlky nebo na co to bylo takže po pár dnech upadnuté, myslíš si že za tebou pořád budu jezdit jak vocas a prosit tě abys mi řekl si to něčím zapatlej?
vis co je pavliku zajimave, ze vlastne me resis kdyz delam tak spatnou praci, bejval si normalni ale ta doba je uz asi ta tam. vic k tomu nemam co rict a je mi lito,
ja se tu nebudu obhajovat ze svetla co jsi kupovat nebyla nova, ja do nich nevidim jak to kluci ve skodovce vyrobej, proste jsem pro tobe odvel spatnou praci a ty ses jednicka tak jsem se dneska pobavil a jdu odpocivat zitra je taky den jo prosimvas kondiky nepouzivat rikam to furt
a jeste posledni poselstvi lidem kupujte se originalni xenon svetla za priplatek treba 80tis mate to bez starosti a original ja to taky rikam furt :-)
kondíky nepoužívat ale cpeš je fest kdybys to z těch aut než to někomu začne hořet dal pryč stáhnul to, jsem zvědav kdo tě tady pak začne chválit až bude běhat kolem hořícího auta, zatím jsem se do tebe veřejně nikdy nepustil ale řekl ti to přímo jen dens už toho bylo příliš, pokud něco uděláš pěkně rád řeknu super ale zatím nejen moje zkušenost špatná
posledni vec at se pobavi i ostani co tohle ctou ten udajnej muj zakaznik je pavla soused a poslal ho taky pavel a jeho obtezuje hrozne moc, ze jsem rekl at se obrati na nej kdyz jsou sousedi a nejezdi kvuli tomu do prahy ze ktera ma strach a kde bloudi, to chapu, ze cloveka fakt nastve, aby se do me obul, pan chudak jel mlada boleslav - budejovicka 3,5 hodiny a dneska i kdyz jsem na nej cekal od 14h do 18:30 to taky nezvladl ani raci nezavolal
ano soused se kerým nenám nic společného a bydlí asi o 4 ulice dál, jen když viděl xenony chtěl je také takže známej jak hadr, jeho orientační smysl mě nezajímá, holt někdo nemumí cestovat a někdo zas světla, ono když mi volá v neděli že mu světlo nejde pošlu ho já za tebou protože ti zaplatil a ty ho pošleš za mnou to nemá logiku už vůbec.
sme radi, ze si nam to tu vysvetlil,ze si se rozhodnul me nesetrit a poradne se do me obout, ja jsem se docela i pobavil z tech lidi co meli tu cest te poznat nebo delat s tebou obchod rekli at te raci neresim a vis co ja udelam poslechnu je pac mi za to nestojis. pac ty ses opravdu krasny pripad cloveka, ze at delam cokoliv a snazim se pomoc jak to jde stejne pak budes psat,ze si nespokojenej, proste tudy cesta nevede na zaver perlicka tady nejde u pavla ze mu svetla nesvitit ale jemu hrozne vadi ze mu tam sviti pri nakodovani zarovcicka coz on nesnese a jako furt rika polovicni prace :-) rok na zpet o tom kazdej vedel prd a nikdo ti to jinak nedokazal udelat, dneska je jina doba a jine moznost a takhle to bude furt a abych tu brcele tamhle a tamlhe ten mi znicil motor a skoda je tam za 50tis nejsem decko abych tu brecel proste to tak je nemel jsem to tam davat a muzu si za to sam a urcite nebudu ne nekoho shazovat vinu, ze on za to muzu on je ten spatnej proste se nepovedlo
puvodne si naspal lez ze reklamace neresim, pak si napsal ze pan vlastne ku me jel ale nedojel pac to otocil kvuli zacpe a pak uz to nasledovalo z toho co jsi tu napsal nerikam, ze neco neni pravda ano je ale drtiva vetsina je jen tvoje chorobna lez a nebo tvuj uhel pohledu kdyz ti reknu jinak to tehdy neslo tak u tebe to je polovicni prace atd kdyz ti reknu mam tu nove lampy bixenony superb tak reknes ze nechces,sou moc drahe sezenu si sam,reknu ti mam tu original lampy xenon oII ne ja si sezenu svoje atd atd nenechal sis poradit nenechal, sel si svoji cestou tak tu nehazej spinu na me, vse co jsem pro tebe udelal byl tvoje volba a tve rozhodnuti ja jsem ti jen vyhovel
reklamaci si neřešil poslal si ho za mnou to první bod,světla na supa dle tvého vyjádření v telefonu byla skoro nová bez chybyčky, když si je montoval tak si ani nevěděl jak uvnitř dát do kupy instalaci ptže tam vůbec nic nechodilo, originál lampy xenon O2 po zkuženosti dřívější jsem již nechtěl sehnal jsem si s čočkou nové naprosto nové a do ní si nacpal ty svoje hrůzy. Nechtěl jsem to tady do detailu rozepisovat aby všichni nemuseli číst vše ale ty tvoje bláboly už mě nezajímaj. Je zvláštní že když mi světla na Audi udělal Satas z Audiklubu nebyl jedinný problém s čímkoliv a za tím si stojím, nikde nikam nezateklo nic se neklepalo prostě to udělal tak jak má být a dotáhl vše do konce, i on po tobě předělával to co si zbastlil a že se chováš jak rozmazlenej mamlas ví již dávno.
nema to cenu se s tebou bavit, vis setris tam kde nemas a aspon je krasne videt jak se ti to vymstilo tohle vsechno jsou tva rozhodnuti a pokud jsou to blaboly jak pises, jsou to tve blaboly a ne moje. vsechno co jsem delal na superbu i tve oII si chtel takhle a tak si to mel, nemam co dodat a ze ti pan volal v nedeli za to prud jeho a ne me nejsem jeho tiskovej mluvci, ale ja zapomnel ty ho vlastne neznas, jen se nahodou vcera u tebe zastavil, aby ti ukazal vyteklou cernou hmotu to ja taky delam bezne to je uplne normalni u cizich lidi. a jak si to krasne vypsal vsechno sis sehnal sam svetla ti sviti takze z me strany jsem rad, ze jsem odvedl dobrou praci pac vse funguje.
poslední slovo je tvoje jak je vidět, mě to svítí to je sice pravda ale nebudu čekat až mi to bude hořet celý nebo budu někde 1000Km ve světě bez světel, musím si jak je vidět dát asi pozor na to od koho co kupuju ale od tebe kupovat neudu nikdy už raději nic, práci jako ty umí udělat každej jouda ale pořádnou umí jen pár lidí mezi které ty nepatříš, ještěže existuje člen satas ten umí opravdu profi práci a službu o tom ví celý forum audi, nazdar!!
Dane, budu rad, kdyz me nebudes zminovat ve spojitosti s tvojim kutilskym podnikanim...
to ze nevis nebo neumis pouzit spravnou velikost kondenzatoru a kvuli tomu tam bastlis neco jineho je tvoje vec a tenhle thread je toho dusledkem, me na mojich autech vse funguje .-)
je i zajímavé že nejde o ojedinělý případ, už mi volali 2 lidi co mají stejný problém jestli nevím co s tím, jsem zvědavej jak to dopadne jestli seberou odvahu k tomuto něco napsat, asi bych musel přejmenovat Thread :-)))

18.09.2008, 22:05 |
xenonman | Upraveno: 2008-09-18 22:06:57
cervine, tak me pouc i ty? ty krabicky funguji uvidime jak dlouho a jijich plne ebay jak rikal a o problemu krome pavloveho kamarada nidke jinde nevim, nicmene clovek se furt uci tak klidne napis tu tvou danou hodnotu a nemam problem ti klidne natocit video co to udela a to, ze se tu do me nekdo obouva nemam problem je dulezite, ze kdyz maji problem tak volaji hlavne pavlovi on jim urcite pomuzu zvlaste v nedeli :-)
nicmene posledni 1/2 rok pouzivam uplně neco jiného a dela se i nekolik provedeni kondiku rozdilne teploty a odolnosti.
a vsem lidem, kterym delam tyhle auta koduji RJ a bez problemu a urcite to neni můj vymysl,ale elektrikare, ktery vi co dela.
takze pokud ma nekdo ode me neco co nefunguje nemam problem staci mi zavolat a urcite jim poradim a vyresim, zatim o nicem nevim
a seberou odvahu napsat kde to jsme tohle neni o odvaze a pokud nejaky problem je at to klidne reknou docela me to i zajima.
ja kdyz nejaky problem mam, tak zavolam tomu clovekovi a reknu mu to, nemam zapotrebi lidem radit blbosti a nebo tady psat hlouposti, ktere maji jedinej ucel toho druheho pomluvit nebo ho nejak poskodit, tohle nedelam a nikdy nebudu. a shoret jak uz jednou padlo nemam co, krabicka je zalita tzn pokud kondik vytece krabicka se zahreje ale zadnou skodo to nezanecha pohli ti to ta cerna latka
ty o ničem nevíš jo, je zajímavé že již s tebou ten člověk mluvil, nevím jak se jmenuje má prý nějakou dodávku, jemu se ze světel nebo z krabičky zatím jen kouří. Fakt to nemá cenu, já tě poškozovat nechci, jen už mě nebaví jak se tady hrdě plácáš po zádech za to co ti tak moc dobře nejde.
bohuzel musim rict, ze opravdu o nicem nevim, nikdo mi nevolal ani nepsal vubec o nicem nevim ani o zadne dodavce neb jsem zadnou dodavku nedelal, ani pan s oII uz se neozval, delam bezne tak 2-3 auta denne dneska k tomu je jeste motorka chodim spat ve 20h vecer a urcite nebudu rikat jak ty tvoji praci delas spatne kdyz vlastne vubec o tom nic nevim a jelikos to je to moje obziva, kterou delam kazdy den a ty tu docela do sveta vypoustis lzi, ktere me napadaji a obvinuji a ma to docela vliv i na ostatni lidi co tohle ctou je to pomerne zavazna vec, ktera se odrazi i v penezich a zacal bych premyslet co pises a co rikas
myslim, ze PavelK nebude strachy spat...
xenonman : ty mě vyhrožuješ?? třeba je čas aby si naši právníci vyměnily telefony pokud to myslíš takto